hétfő, 02 február 2015 13:31

Szuzi és a naplopók

Írta:

Biztosan sokan voltatok már családi fotózáson, manapság nagyon kedvelt a műtermi fotózás. De kipróbáltátok már, hogy milyen ha a fotós a természetes környezetetekben készíti a képeket?  Ha egy kirándulást, korcsolyázást, játszóterezést fotóz? Egészen más hangulatú természetes képek születhetnek. Jó szívvel ajánlom a Szuzi és a naplopókat! 

 04szuzi

Kislányom születése után kezdtem "freestyle" gyermekfotózásba. Ami azt jelenti, hogy nem műteremben (műtermi fényekkel) dolgozom, és nem a szoványos beállított képeket készítem el, hanem spontán, élettel teli gyermekfotókat - a család és a gyermek igényeit szem előtt tartva.

03szuzi
(Legtöbbször házhoz megyek, de szívesen elkísérem a családot dédihez, strandra, kirándulni, kutyát sétáltani...vagy amihez épp kedvük szottyan.) Nincsenek előre lefektetett szabályok és menetrendek. Épp azért, hogy olyan képek születhessenek, amelyek valóban a gyermekre jellemzőek, és később valódi emlékké válhatnak. Itt találjátok a képeimet, remélem tetszeni fognak: https://www.facebook.com/szuziesanaplopok

06szuzi

Van egy másik területe az életemnek, amit a gyermek inspirált: a Naphegy Kiadóval karöltve készülök első gyermekkönyvem kiadására Nokedli márkanév alatt. A projektről alakulását itt tudjátok nyomonkövetni: https://www.facebook.com/NokedliAppshttps://www.facebook.com/NokedliApps

02szuzi
A megjelenés április elején lesz, úh remélem - ha máskor nem is - a könyvhéten találkozhatok néhányotokkal. Addig is itt fogunk posztolni fázisrajzokat, információkat és mindenféle cukiságot.

Bővebb információ ITT.

Fuss Babakocsival Egyesületi tagoknak a fotózások árából 10% kedvezményt biztosítok.

 

 

Megjelent: 1567 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 25 június 2015 11:34
Admin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo