vasárnap, 22 február 2015 08:38

Magyarinda

Írta:

Mi a MAGYARINDA?

A MAGYARINDA mára egyet jelent a XXI. századi babahordozással.

 

Fő profilunk a BABAHORDOZÁS.

CSATOS BABAHORDOZÓK, HORDOZÓS RUHÁZATOK, HORDOZÁSI KIEGÉSZÍTŐK készítésével, és BABAHORDOZÁSI TANÁCSADÁSsal foglalkozunk.

Családi vállalkozásunk 2009 óta gyárt babahordozó eszközöket, két éve babahordozási tanácsadással, hordozós ruházatok készítésével is kiegészültünk.

NEM PAPRIKA!!

mazs2

A Magyarinda egy 2009-ben alapított családi vállalkozás, melyet az a cél vezérel, hogy Kodály és Bartók nyomában ápoljuk, és élővé, fejlődővé tegyük a magyar népművészet kincseit.
Az autentikusminták megőrzése mellett azok továbbgondolása, a mai ember ízléséhez, életviteléhez alakítása motivál bennünket. Izgalmas elképzelni, vajon milyen lenne például a torockói varrottas, ha motívumkészlete töretlenül fejlődött volna napjainkig? Szép magyar motívumainkat szívesen, szeretettel használjuk és igyekszünk a mai magyar emberek mindennapjaiba integrálni, mert ettől lesz egy néprajzi kincs élő, és nem kizárólag múzeumi tárgy vagy turista-portéka.

moldvaisz szimpla

GONDOLKODÁSMÓDUNK TÁVOL ÁLL MINDEN POLITIKAI IRÁNYZATTÓL, EZÉRT MUNKÁINK, ALKALMAZOTT GRAFIKÁINK NEM SZIMBOLIZÁLNAK SEMMILYEN POLITIKAI, VALLÁSI VAGY ETNIKAI KÖZÖSSÉGET!

Hagyományőrzés mellett elkötelezett hívei vagyunk a háborítatlan szülésnek, születésnek, a kötődést segítő válaszkész gyermeknevelésnek, az erőszakmentes kommunikációnak és az élő természet védelmének.
Miért? Mert így sokkal boldogabbak vagyunk, és hisszük, hogy gondolkodásunkkal és gondoskodásunkkal sok XXI. századi családot segítünk egy kicsit harmonikusabb, élhetőbb élethez.

YF3Q9948 1

Mit adhatunk Neked egy Indával?

olvasd el a honlapunkon: www.magyarinda.hu

A Fuss Babakocsival Egyesület tagjainak 10% kedvezményt biztosítunk termékeink árából.

 

Megjelent: 1493 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 25 június 2015 11:33
Admin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo