hétfő, 07 március 2016 12:23

Újrakezdés szülés után!

Írta:

Ma 3 hónapos Bendegúz! Így úton vagyok a kitűzött célom felé, hogy újra fitt legyek, feszes és 15 kg-val kevesebb 1 év múlva.

 

image1
Eddig:
1. intim tornáztam
2. tegnap megtanultam a gyakorlatokat Krammarics Gabitól (LoveYourBelly), hogy hogyan tudom regenerálni a 2 ujjnyira szétnyílt hasizmomat

IMG 3360
3. éééééés béreltem egy spinning bringát 3 hónapra amíg nem futok még Bendegúzzal, bringázni fogok. Így heti 3x40 perc kis-közepes ellenállású tekerés a terv, plusz a hasizom gyakorlatok és core izomzat erősítés. (mellette az intim torna még megy folyamatosan.)

IMG 3382
Már a tegnapi hasizom tanfolyamon is éreztem, hogy borzasztó állapotban vagyok, remegtem mint a kocsonya, és a mai első 35 perces bringázásomnál is éreztem, hogy a kondim se jó és konkrétan útban van a hasam. :) Ez van, 15 kg plusz, az érezhető.


Olivér ma bölcsibe ment reggel apával, így nem sokkal ébredés után lezavartam az első bringa edzésemet, mert tudtam,hogy Bendus be fog szundítani a reggeli szoptatás után, így az első 15 percben nézegetett a pihenő székben, majd elaludt. Szuper volt a tekerés után, egy frissítő zuhany, és lecsúszott kora délelőttre az első 1,5 literes palack víz is. Kint esik, de kerekebb lett a világ egy kis mozgástól, több az energiám, pedig nem aludtam sokat éjjel. 
Mivel 3 hónapos lett Bendus és has fájós volt eddig, most elkezdem figyelgetni, hogy mi a helyzet nála, ehetek e már több félét mint eddig, (mert kb krumpli és rizs volt amitől nem volt pocak fájás) és akkor végre kajában is kevésbé szénhidrát dús választék lesz.. Vágyom már egy fincsi salátára, sok-sok zöldségre!! :)

 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy elérem-e a célomat 2 gyermek, háztartás és a Fuss Babakocsival Egyesület körüli teendők mellett úgy, hogy bölcsi van Olivérnek azon felül elég kevés egyéb segítség, akkor kövessetek! Rendszeresen fogok írni róla, hogy hogy haladok, miket eszem, mennyit és mit edzem, miken megyek át, mik a nehézségek vagy éppen motivációk számomra. Ja, és persze szoptatok is, tehát sokak parája, hogy elmegy a tej is követhető lesz esetemben. :) Kívánjatok sok szerencsét és támogassatok mert jól jön, tapasztaljátok saját bőrötökön, hogy nem kis elhatározás kell hozzá, hogy többszöri éjszakai ébredés és anyukás „semmit tevés” mellett milyen nehéz magunkra időt szánni na meg energiát találni hozzá.

Fruxi

Fuss babakocsival!

Megjelent: 4521 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 07 március 2016 12:52
Fejleszto

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo