Elemek szűrése dátum szerint: november 2014

A mai világban jellemző sajnos, hogy apa reggel korán elmegy dolgozni és este f8kor ér haza. Ebben nem is volt még semmi, csak a munka. És hol marad a sport vagy bármi szabadidős tevékenység? Keveset van együtt a család, anya sokat van kettesben a babával, nincs felnőtt társaság, magányosnak érzi magát. Nehéz helyzet ez mindenkinek, mókuskerék.. Hogyan lehet ebből mégis kihozni a maximumot? Hogyan lehet jó kapcsolatot kialakítani első perctől ennyire kevés időben apa és babája között?Szerintünk nem lehetetlen.

Kategória: Blog
szerda, 05 november 2014 22:38

Mikortól kezdhetünk gyermekünkkel futni?

Mi Olivérrel  2 hónapos korában, mózes kosaras futásra alkalmas kocsival kezdtünk kisebb távokat futni a lakóparkban, ahol jó minőségű aszfalt van. Zsolti nem bírt magával, menni akart futni, viszont Olivérrel időt akart tölteni, ezért nem akarta itthon hagyni, hát útnak indultak heti 1-2 alkalommal. Nagyon élvezte Olivér, nagyokat szundizott, nézelődött. Ennek ellenére, olvassátok el, miért javasolják, hogy kivárjuk a babakocsis futással a 6 hónapot. Ha nagyon nem bírjátok, akkor mindenképp 3 felfújható kerékkel rendelkező mózes kosaras kocsival fussatok.

Kategória: Blog
szombat, 01 november 2014 22:50

Top 5 futó babakocsi

A tesztek alapján, alábbi babakocsik a legjobbak jelenleg a piacon. 

A BOB-hoz, Jeep-hez, Instephez és Crown babakocsikhoz volt szerencsénk már élőben is. Vannak típusok, melyek a kölcsönzőnkben is kipróbálhatóak, kölcsönözhetőek. 

Nekünk személy szerint BOB Utility van. Igazi szerelem, szinte magától megy, Olivér számára pedig nagyon kényelmes.

Ha komolyan gondoljátok a babakocsis futást, rendszeresen, akár hosszabb távokat is terveztek futni akkor mindenképp javasoljuk, egy jó futó kocsi beszerzését. Ez babátok és saját érdeketek is, hiszen legkényelmesebb és egészségesebb ha futásra alkalmas kocsikat használtok!

Kategória: Blog

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo