Elemek szűrése dátum szerint: január 2015
csütörtök, 29 január 2015 22:01

Atma Center

A jógáról rengeteget lehetne írni, ami bőven meghaladná egy ilyen bejegyzésnek a kereteit. Ezért úgy döntöttem, hogy ebben a kis bemutatkozásban elsősorban azt emelem ki, hogy az Anyukáknak miért előnyös a jógázás.

Kategória: Blog

Nem akar elaludni a gyerek esténként? Már 10 óra és még mindig pörög, a kanapén ugrál? Van erre megoldás? VAN!

Kategória: Blog
csütörtök, 22 január 2015 10:59

Hogyan vegyek futó babakocsit?

Mik a fontos szempontok? Melyik babakocsi márkák a legalkalmasabbak futásra? Mennyibe kerül? Baba boltban sehol nem találtok?  Hol lehet használtat venni??? Segítsééég!!

Kategória: Blog

Miért jó tagnak lenni?

Mert így hivatalosan is csapat tag leszel! :) Egyesületünk non-profit működik, így tevékenységünket és költségeinket támogatod azzal, ha tag vagy. Ezen felül számodra rengeteg előnnyel és kedvezménnyel jár az év folyamán. Ráadásul ezeket folyamatosan bővíteni fogjuk! Ki akarna ebből kimaradni? :)

Kategória: Blog
péntek, 09 január 2015 11:28

Hellocska Kuckó

Aki régóta ismer, az tudja, hogy közvetlen és barátkozós vagyok. Szava járásom volt sokáig, hogy „Hellocska, Fruzsi vagyok, és te ki vagy :)" Ezért Zsoltival terveztük is, hogy lesz egyszer egy nagyon barátkozós, „HELLOCSKA" nevű kávézó-szendvicsezőnk. Aztán jött Olivér és jött a Fuss babakocsival..Hiszek abban, hogy érdemes nagyot álmodni és kitűzni célokat. Az univerzum segít és bármi összejöhet ha kommunikáljuk, lerajzoljuk, sokat gondolunk rá és természetesen teszünk is érte! Én most segítek az univerzumnak, hogy rendeződni tudjon hozzám megint. :)) 

Kategória: Blog

 

A Runner's Guide a futó babakocsikról

Ha egy nem túl régi terhességből és szülésből térsz vissza, a futó babakocsi rossz hatással lehet a futó formádra, és szükségtelen sérüléseket okozhat, pont akkor, amikor erre a legkevésbé sincsen szükséged. Ezért fontos a helyes technika elsajátítása.

Kategória: Blog
csütörtök, 01 január 2015 11:07

3 kerékkel a föld körül online verseny!!

2014-ben még baba cipőben gurult a babakocsis futás Magyarországon, ám az aktív szülőknek és babáiknak köszönhetően, már egyre több helyen vannak Fuss babakocsis tagok! Versenyzünk, sportolunk, bandázunk, mami kimenőzünk. Egy szuper közösség alakult ki, ahol a szülők jó példával járnak gyermekeik előtt és egyre több közös élményük van.

2015-ben úgy gondoltuk, hogy fussunk mind egy közös célért!! Ezért az Edzésonline-al közösen egy online versenyt indítunk 2015 január 1-től 2015 december 31-ig.

Kategória: Blog

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo