Közös futás

A futás lehet magányos sport vagy közösségi. Mind a kettőnek megvan a maga szépsége, attól függően dönthetünk, hogy magányosan akarunk e elmélyedni gondolatainkban, vagy jól esik egy beszélgető partner vagy akár egy motiváló edzőtárs. Ha már megígérjük valakinek, hogy együtt futnunk, muszáj erőt venni magunkon és útnak indulni. :)

Nekünk babakocsis futóknak mindig van, legalább egy futótársunk. A gyermekünk! :) Mivel az anyukák viszonylag sokat vannak kettesben babájukkal és keveset felnőtt társaságban, kifejezetten jót tesz a lelkünknek, ha együtt futunk más anyukákkal. Ráadásul, ha most kezdjük ezt a műfajt, akkor mindenképp jól jöhet egy kis biztatás és jó tanács. Arról a kellemes melléktermékről pedig még nem is beszéltem, hogy a sportolás után milyen jó a skacoknak egy jó mókázás a játszótéren együtt.

A Fuss Babakocsival Egyesületnek a célja, hogy minél gyakrabban ösztönözze és szervezze össze lelkes, sportszerető tagjait közös futások és más saját eseményeken való részvételre.

Van, hogy csak két-három anyuka összebeszél, de olyan is, hogy 10-15 babakocsis kocog együtt.
Jelenleg heti rendszerességgel Budapesten, a Margit-szigeten futunk együtt heti egy-két (1-2) alkalommal délelőtt, illetve véletlenszerűen hétvégi kilométergyűjtést is szoktunk szervezni különböző helyszíneken.

Az legaktuálisabb információkról értesülhettek a Fuss Babakocsival Facebook csoportunkon keresztül.

Szeretnénk, ha egyre több babakocsis szülő futna együtt, helyi, lokális párok, csoportok is szerveződnének, így csodás új barátságok is kialakulhatnak a közös élmények alkalmával.

Ezért is hoztuk létre a futótárs kereső funkciónkat.

Ha szeretnétek sporttársat találni, adjátok meg email címeteket, iratkozzatok fel Egyesületünk honlapján és keressétek meg a hozzátok legközelebbi babakocsis futótársatokat.

Regisztrálni itt tudtok.

Majd bejelentkezés után látni fogjátok a futótársakat területenként bontva.

Keressétek a hozzátok közel lakókat és sportoljatok együtt! :)

Fuss Babakocs!val

Közös futás időpontjai

Nincsenek események

Partneroldalunk

rossmann strollfit logo

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo