Közösségi események

A Fuss babakocsival mozgalom, egy sportos, családi személetet szeretne elültetni. Bevezetni kis kortól a gyermek és a család szokás rendszerébe, hogy az esti Híradó nézés helyett, elmenjenek sportolni. A Fuss babakocsival csak a kezdet.

A családok számára igyekszünk egyre több sportos és nem feltétlenül sportos rendszeres összejövetelt, programot szervezni. Sportos családi közösséget építünk országosan!

A felsoroltakon kívül, a közösség kedvétől függően spontán is szerveződnek időszakosan programok. Mozi, kirándulás, bringázás. Kövessétek esemény naptárunkat a honlapon és a Facebook csoportokat!

Mami kimenő

Ilyenkor apa eteti, fürdeti és fekteti le gyerkőcöt. Vagy éppen mindent másképp csinál, mint ahogy mi szoktuk, amit elfogadunk és támogatunk!! Mert mi eközben jól érezzük magunkat anyuka társaink táraságában 19.00-23-00 között. Lazulunk és nevetgélünk egy adott helyen, amit előre megbeszélünk. Erre minden hónapba a csoportunkban egy eseményt hozunk létre.

Baba nap

Minden hónapban egyszer, időjárástól és ötlettől függően valahol együtt vagyunk gyerekek és anyukák. Vagy akár apukák. Játszóterezés, játszóház, közös farsangolás, bábszínház stb. Erre is a csoportunkban facebook eseményt csinálunk.

Tábor

Idén először szervezünk egy 4 napos tábort a sportolás és kikapcsolódás jegyében. Első 2 napban az anyukákat és a gyerekeket várjuk, a hétvégére viszont apát is. Futás, jóga, Rossmann strollfit, masszázs, smink tanácsadás, beautyrobic és beszélgetések minket érintő témákban. Simogató fincsiségek mindenki lelkiének és testének. Gyermek felügyeletet is biztosítunk.

Teszt napok

Ezt a 2 órás eseményt azoknak hoztuk létre, akik még nem próbálták a babakocsis futás, vagy még nem döntöttél el, hogy ez az ő sportjuk e. Vidéken és Budapesten is, havonta 1-2 alkalommal, parkos területeken találkozhattok velünk és kipróbálhatjátok térítés mentesen a babakocsis futást és Rossmann Strollfitet. Több féle típúsú babakocsit van lehetőségetek kipróbálni, futni vele és feltenni felmerülő kérdéseiteket edzőknek, és tapasztalt babakocsis futóknak.

Szülinapi futás

Torta helyett közös futás! :)

A futó szülők szülinapja alkalmából, közös futó edzést szervezünk családi körben. :) Ha ügyesek vagyunk, akkor legalább annyi kilométert lefutunk ahány éves a futó, ha meg még ügyesebbek, akkor annyian futunk ahány éves!

Közösségi események

Nincsenek események

Partneroldalunk

rossmann strollfit logo

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo