Versenynaptár

Az élethelyzet, amikor igazán szükséged van a célok kitűzésére!!!

Mikor fáradtak vagyunk, túlsúlyunk van, a körülmények sokkal bonyolultabbak, mint régen. Kell cél, hogy meginduljunk! És ehhez a verseny tökéletes MANKÓ lehet.

Mert attól, hogy gyermekünk van és babakocsival futunk, még mehetünk ám futó versenyre, és ha beneveztünk, akkor már készülni kell rá!

Ki kell tűznünk, hogy, újra fittek akarunk lenni és ezért teszünk!

Vagy fogyni akarunk, és ezért teszünk! Vagy nem leszünk többet rossz hangulatban, hanem futó közösségbe megyünk és barátkozunk.

Ha mini célokat is tűzünk ki, de tűzzünk ki!. Mert ez mozdít ki a komfort zónából, hogy fogjuk meg a babakocsit és induljunk el kocogni!

A normál versenyek is olyan energiákkal vannak tele, ami függővé tehet egy futót, mert annyira szuper a tömeg, a zene, a hangulat és a végén, hogy megcsináltad!! Adrenalin tenger! Öröm és feltölt!

Na de, ha ezt babakocsival teszed, még hatványozottabb az élmény és motivál. Szuperhősnek érzed majd magad attól, hogy szültél és nem XXL-es logó kötött pulcsiban ülsz otthon, hanem fitten és mosolyogva futod le a kilométereket babáddal egy versenyen! Ráadásul nem vagy vele egyedül!!!

A Fuss Babakocsival Egyesület és közösségünk egyre több versenyen van jelen! A tagok lelkesen futnak hosszabb-rövidebb távokon. 

(Sátras kitelepüléseink is vannak a BSI által szervezett nagy versenyeken, baba sátorral, így lehetőség van szoptatásra, pelenkázásra is.)

A BSI által szervezett nagy versenyeken is ott vagyunk! Kitelepüléseink lehetőséget biztosítanak arra, hogy futóink a babasátorban szoptathassák és pelenkázhassák csemetéiket.

Ráadásul a Fuss Babakocsival Egyesületi tagok, 20% kedvezménnyel nevezhetnek minden versenyre az Egyesületen keresztül.

Klub Kártyával rendelkező egyesületi tagok 20% kedvezménnyel nevezhetnek minden versenyre az Egyesületen keresztül.

A Klubkártyánkról, az Egyesületi Tagságról bővebben itt olvashatsz!

Kövesd az esemény naptárunkat (LINK), és kérj tőlünk segítséget a nevezésekben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Kérd felvételed Facebook Zárt csoportunkba: Fuss Babakocsival – BSI Futónagykovet

 

A biztonságos versenyzés érdekében kérlek, olvasd el a verseny etikettet!

Verseny etikett Menüpont

A futóverseny nevezés menete:

1. Küldj e-mail-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Töltsd ki a válaszlevélben megkapott nevezési adatlapot.

3. Küld vissza 2 napon belül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

4. Utald el a nevezési díjat bankszámlaszámunkra!Fuss Babakocsival Egyesület, Gránit Bank 12100011-17631428.
Közleménybe írd be a verseny nevét, amire neveztél és a nevedet, ha nem egyezik az utaló nevével.

5. Nevezésed visszaigazolását a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről kapod, melyben rajtszámod is benne lesz. (BSI által szervezett versenyek esetében)

Versenyek

Nincsenek események

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo