Sztori galéria

Bizony ám! Itt olyan anyukáknak és apukáknak a történeteit olvashatod, akik pontosan ugyanúgy kezdték, mint te. Tapasztalatlanok voltak ezen a téren, de belevágtak, megfogták a babájukat, betették a kocsiba, és elkezdtek gyűlni a kilométerek a babakocsikban. Elmesélik, hogy miken mentek át, milyen tapasztalataik vannak, merre futnak, hogy csinálják. Írd le nekünk Te is a saját történetedet!

Kádár-Papp Nóra

Szóval úgy hozta az élet, hogy 34 évesen három gyerekem lett. Hirtelen :-) 2011-ben született Milos, majd 2013-ban Zorka és Gergő. Mindkét terhesség alatt szerintem kb 15-20 kiló lopakodott fel észrevétlen. Egyébként is az az elég, ha a sütire néz típus vagyok :-) Az ikrek születése után sokáig halogattam a mozgást. Először gyártottam sorra a klasszikus kifogásokat, gondolom tudjátok, hogy megy ez. "Most épp alszanak/aludtak/aludni/enni fognak", "ma takarítanom kell", "mit vegyek fel", "fáradt vagyok, mert éjjel kétszer keltem" és társai. Aztán rájöttem, hogy kifogásokat gyártani fárasztó, viszont a kilók ragaszkodtak, sőt talán új pajtásokra is leltek :-)

Bővebben ...

Horváth Réka

Fussunk, bárhogyan, akár babakocsival is...

Eredmény és célorientált ember vagyok az élet szinte minden területén, talán ez már a gyerekkoromból ered. Akkoriban duci kislány voltam, ezért sportolni jelentkeztem 13 éves koromban a helyi tájfutó szakosztályhoz. A futás iránti szeretetem azóta is megvan. Nem igazán szerettem a versenyt, de valahogy részévé vált a sportolói pályafutásomnak is: hajnali kelések, hideg tájfutó ruha, aztán irány az erdő mindössze egy tájoló és térkép segítségével.  Nem kedveltem a reggeli indulásokat,  de amikor már ott voltam az erdőben, imádtam! Ha rendszeresen futok, hihetetlen erősnek érzem magam szellemileg és érzelmileg egyaránt, meg persze a fizikai állóképességem is jó lesz. Elsősorban tehát ez motivál, meg persze szeretnék üde, csinos és fiatalos maradni...:)

Bővebben ...

Szarvas-Fekete Lilla

Szarvas-Fekete Lilla vagyok, Pécs-Újhegyen lakom. A futás már 5 éve az életem része, hobbiszinten űzöm ezt a csodás sportot. Régebben sokat jártam hegyet, sziklát mászni, így a futás remek kiegészítő sport is volt számomra, illetve pár felesleges kilót sikerült is leadnom. Sok versenyen is voltam,  s sokszor dobogós helyezéseket is sikerült elértem. 21 hónapja született meg kislányom, Csenge. Minimális időszakot hagytam ki, hisz a várandósságom alatt is futottam, illetve Csenge születése után már nem sokkal újra futócipő volt a lábamon. Szerencsére nem akadályozott a szoptatásban a futás, sőt, még jótékonyan is hatott a tejtermelésre. Olyannyira, hogy kislányom lassan már 2 éves lesz, s még mindig szopizik. Csenge egyenlőre még kicsi a nagyobb távolságok megtételéhez, így őt futóbabakocsiban tolva szoktam vele edzeni. Átlagban heti 2-3-szor futunk 4-5 km-t, főleg terepen, a köztes napokon pedig sétálunk.

Bővebben ...

Nyári Zsolt

(Fuss Babakocsival alapítója)

Fiatal koromban rengeteget sportoltam. S habár a főiskolai évek, valamint a munkavállalás elő éveiben kicsit elhanyagoltam a mozgást, a felnőttkori kihívások, a munkahelyi stressz, az állandó ülőmunka miatt elég hamar egyértelművé vált, hogy sport nélkül nem lehet élni. Ezért is kezdtem el 2006 nyarától rendszeresen sportolni és – hogy minél inkább izgalmasabbá tegyem az edzéseket – különböző kihívásokat magam elé állítani. Így futottam le 2007-ben első maratonomat, amit még 4 másik követett és így döntöttem el azt is, hogy egyszer megcsinálom a nagyatádi vasembert. A különböző kihívások és események következményeként a sport annyira átszőtte az életemet, hogy már biztosan „ nem tudnék élni nélküle”.

Bővebben ...

Partneroldalunk

rossmann strollfit logo

Partnereink

  • wn
  • whl inv
  • promo box
  • szent imre
  • borsylogo 1
  • cmkfej
  • HB banner copy

Victory Eremakaszto logo