Miért jó tagnak lenni?

A tagság számodra kedvezménnyel jár, hiszen a futóbabakocsikat olcsóbban bérelheted.

Mettől meddig érvényes a tagság?

A tagdíj a befizetéstől számítva 12 hónapig érvényes.

Mennyi a tagdíj és hogyan tudom befizetni?

20 000 HUF/12hó

Befizetni a tagkártyát személyesen üzletünkben tudod. Lehetőséged van kártyával vagy készpénzzel fizetni.

Hol és milyen kedvezményeket kapok a tagságért?

Kedvezmény a babakocsi kölcsönzésből

Heti bérlés:
10 000 Ft

(21 000Ft helyett)

Havi bérlés:
30 000 Ft

(45 000Ft helyett)

Hogyan tudom igazolni, hogy tag vagyok?

Kiállítunk számodra egy sorszámozott, névre szóló Fuss Babakocsival Klubkártyát.  (Ne feledd, ehhez szükséges kitöltened a kártyaigénylő adatlapot!)

A kártyát postai úton küldjük vagy személyesen adjuk át első futóbabakocsi bérlésedkor.

Mi történik ha nem vagyok a Fuss Babakocsival Egyesület tagja

A tagsági kártyával nem rendelkező kismamákat és családokat is szeretettel várjuk közösségünkbe, edzéseinkre, rendezvényeinkre, eseményeinkre, azonban nem részesülnek a tagsági kártya nyújtotta kedvezményekből.

Ha értesülni szeretnél eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre, és cserébe ingyenes letöltheted babakocsival futóknak szóló kisokosunkat.

Sárdi Szilvia
Sárdi Szilvia
Tovább olvasom
Mivel jelenleg is aktív bérlőtök vagyok, szeretném megköszönni, hogy vásárlás előtt lehetőségem van több babakocsit is kipròbálni. Az átadás és az időpont egyeztetése nagyon rugalmasan ment, a babakocsi, amit kaptam olyan, mintha új lenne. Alig várom a következőt Köszönöm!
Lévainé Halmos Kata
Lévainé Halmos Kata
Tovább olvasom
Többször is béreltem ikres futóbabakocsit Fruzsiéktól. Rövid és hosszú távra is. Nagyon jó állapotban lévő kocsikat kaptunk, télen ajándék lábzsákokkal. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Fruzsiékat korrekt, rugalmas, kedves anyuka ♥️
Brunda Anett
Brunda Anett
Tovább olvasom
A Fruzsiéktól bérelt Thule glide típusú futóbabakocsi szuper, újszerű állapotban volt, élmény volt vele a futás. Számomra nagyon hasznos volt kipróbálni pár hónapig ezzel a kocsival a futást mielőtt saját kocsiba beruháztam. Én nem Thule-t vettem de most már látom hogy a Thule az igazi ! Az átadás nagyon gördülékenyen ment, igazán rugalmas a csapat.