Hol fuss?

Figyeljünk rá, hogy a terep minél egyenletesebb legyen. Ne legyenek kátyúk, ne pöfögjenek el mellettünk percenként teherautók.

Ideálisak lehetnek a bicikliutak, csendes lakóparkos övezetek, parkok.

Mivel általában legideálisabb az aszfaltút, ezzel viszont a mi ízületeinknek nem kedvezünk, ezért tartsunk hetente 1-2 napot, mikor a kicsi nélkül megyünk, hogy rekortánon – aszfalt és műanyag keverékéből előállított anyag, illetve az ezzel borított sportpálya, elsősorban a futópálya neve – vagy földúton is tudjuk gyűjteni a kilométereket. Bár ha szerencsések vagyunk, akkor a rekortán pályára is beengednek minket.

Ha babakocsival futsz, az a legfontosabb, hogy mindenki, a babád is, te is és az apuka is élvezze a közös időtöltést.

Mi is a családi futásra invitálnánk leginkább. 🙂

Helyes futás technika babakocsival:

  • Találd meg a megfelelő toló kar magasságot!
  • Tartsd a könyököd hajlítva, és a kocsit közel a testedhez.
  • Váltott karral fuss!
  • Egyik kezeddel mindig fogd a toló kart, a másikkal viszont végezd a szokásos karmunkát.

Olvass róla bővebben a Blogon ITT.

Ha értesülni szeretnél eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre, és cserébe ingyenes letöltheted babakocsival futóknak szóló kisokosunkat.

Sárdi Szilvia
Sárdi Szilvia
Tovább olvasom
Mivel jelenleg is aktív bérlőtök vagyok, szeretném megköszönni, hogy vásárlás előtt lehetőségem van több babakocsit is kipròbálni. Az átadás és az időpont egyeztetése nagyon rugalmasan ment, a babakocsi, amit kaptam olyan, mintha új lenne. Alig várom a következőt Köszönöm!
Lévainé Halmos Kata
Lévainé Halmos Kata
Tovább olvasom
Többször is béreltem ikres futóbabakocsit Fruzsiéktól. Rövid és hosszú távra is. Nagyon jó állapotban lévő kocsikat kaptunk, télen ajándék lábzsákokkal. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Fruzsiékat korrekt, rugalmas, kedves anyuka ♥️
Brunda Anett
Brunda Anett
Tovább olvasom
A Fruzsiéktól bérelt Thule glide típusú futóbabakocsi szuper, újszerű állapotban volt, élmény volt vele a futás. Számomra nagyon hasznos volt kipróbálni pár hónapig ezzel a kocsival a futást mielőtt saját kocsiba beruháztam. Én nem Thule-t vettem de most már látom hogy a Thule az igazi ! Az átadás nagyon gördülékenyen ment, igazán rugalmas a csapat.