3 kerékkel a föld körül online verseny!!

2014-ben még baba cipőben gurult a babakocsis futás Magyarországon, ám az aktív szülőknek és babáiknak köszönhetően, már egyre több helyen vannak Fuss babakocsis tagok! Versenyzünk, sportolunk, bandázunk, mami kimenőzünk. Egy szuper közösség alakult ki, ahol a szülők jó példával járnak gyermekeik előtt és egyre több közös élményük van.

2015-ben úgy gondoltuk, hogy fussunk mind egy közös célért!! Ezért az Edzésonline-al közösen egy online versenyt indítunk 2015 január 1-től 2015 december 31-ig.

Fusson minden magyar babakocsis anyuka és apuka a világ bármely részén él is azért, hogy körbefussuk képzeletben a Földet az Egyenlítő mentén! 40 075 kilométer Brazílián, Indonézián, és Kolumbián át! 🙂

Nem lehetetlen! Ha csak 40 anyuka és apuka, napi 2,8 kilométert fut, akkor már teljesült is a célunk. DE mi sokan vagyunk! És sok kicsis sokra megy!! 🙂

A verseny időtartama: 
2015. január 1.-2015. december 31.

Verseny részvételi feltétele:
Regisztrálj ITT!
Vezesd 1 éven át a futott kilométereidet!
(A részvétel ingyenes)

Mérföldkövek- Kölyökzsinór
100km, 300 km, 500 km, 750 km, 1000km
Különböző színű Fuss babakocsis elismerő szalagokkal (Kölyökzsinórral) jutalmazzuk azokat, akik a fent említett távokat teljesítették, melyet a babakocsira tudtok felhelyezni.

Nyeremények
Minden résztvevő nyertes, aki már egyszer is fut(ott) babájával (lásd blogjainkat 🙂 ).

De aki az év során eljut 100 km-ig, azok között 2016 januárjában kisorsolunk

1 profi futó BOB babakocsit Corbis-PE-127-0031
10 Fuss babakocsis pólót

1 db Fuss babakocsis ajándékcsomagot
(Azok között sorsoljuk ki, akik legalább 5 fényképet töltenek fel futásaikról a Fuss babakocsival facebook oldalra és bejelölik magukat rajta)

Éééééés még számtalan meglepetéssel készülünk a résztvevő szülőknek és babáiknak!

Rendelj 3 kerékkel a föld körül pólót ITT!

Eddig még nem futottál babakocsival, és azt se tudod hogy kezdj neki? Csatlakozz ingyenes Fuss babakocsival mozgalmunkhoz!
Motivációra van szükséged, csatlakozz zárt csoportunkhoz, ahol a világ minden részéről magyar babakocsis futó szülők posztolják képeiket és osztják meg tapasztalataikat! Tartozz közösségünkhöz, keress futó társakat!
Kövess minket facebookon, hogy időben értesülhess eseményeinkről!

Szeretettel: Fruzsi

Fuss babakocsival

Oszd meg!