Babababarát futóversenyek 2015-ben!!

Ez az év más mint a többi… Legalábbis ami a futó versenyeket illeti mindenképp.
2015-ben bababarát versenyek lesznek!

Eddig, ha kilátogattunk egy futó versenyre, akkor nagyrészt minden korosztályból láttunk futókat, csapatban és egyénileg is. Babakocsival csak 1-1 szülő „szaladgált”, és a szurkolók között is csak hébe-hóba voltak kis gyerekekkel.
Ám a helyzet mostantól változik. Ugyanis a babakocsis futás népszerűsítése következtében, a futamokon is egyre többen gurítják babájukat, így bababarátabbak lesznek a rendezvények!
Micsoda lehetőség ez, hogy már egész kis kortól beleszagolhatnak a versenyzés hangulatába, örömébe, a sportolás szeretetébe a szülőkön keresztül , akár gurulnak anyával vagy apával akár csak szurkolni jönnek!

Babakocsis futamok!!
A Fuss babakocsival mozgalomnak, vagyis Nektek köszönhetően, 2015-ben számos versenyen indítanak babakocsis futamot, vagy várják a babakocsis futókat. Vegyesen indulhatnak szülők és babáik hosszabb, rövidebb távokon vidéken és Budapesten is! Székesfehérváron, a babakocsis futók miatt módosítottak útvonalat!

10698401 395954913891647 6412544406455651129 n

Családi „Meeting Point” a BSI rendezvényeken

Fuss babakocsival sátras kitelepülés és hozzánk kapcsolódva baba-szoba sátor lesz minden nagyobb BSI által szervezett versenyen!
(Telekom Vivicittá, Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó, 30. Wizz Air félmaraton, 30. Spar Budapest maraton)

A Fuss Babakocsival Egyesület sátránál várunk minden kedves családost és érdeklődőt! Itt informálódhattok a biztonságos és egészséges babakocsis futásról, megnézhetitek a futó kocsikat, érdeklődhettek az Rossmann Strollfit- babakocsis fitnesz órákról, babakocsi kölcsönzőről, játszhattok velünk. A gyerekeknek lesz lufi, játék, móka, kacagás. Szeretnénk, hogy kellemesen töltsék az időt a családok és megtalálják egymást a rendezvény ideje alatt Nálunk!

A sátrunkhoz kapcsolódva egy „BABASZOBA „ lesz. Itt lehetőség van a kicsiket pelenkázni, szoptatni, etetni, öltöztetni.

Ezekre a versenyekre, már tavaly is egyre nagyobb létszámmal regisztráltak a babakocsisosok, jelenleg, a Vivicittán, 35 szülő jelezte, hogy babájával fut, így bátran jelentkezzen aki kacérkodik a gondolattal, de még nem nevezett, nem lesz egyedül! 🙂

ppic Wizz Air Budapest Felmaraton2014 Ligetkor babakocsibefuto 0023

Kedvezményes nevezés
A Fuss Babakocsival Egyesület tagjainak számtalan versenyen nevezési kedvezményt biztosítanak.

ppic 21.KH mozdulj maraton es felmaratonv  lto minimaraton0077

Versenyek, melyekre eddig neveztünk, kitelepülünk és várják a babakocsis futókat

(A BSI által szervezett fentebb említett versenyeken felül)

IX. Imre- Lőrincz futóverseny

Prémium Kupa sorozat

CEP Fehérvár félmaraton

Borvidék félmaraton Szekszárd

Ultrabalaton

Baba, szülő, valamint a többi versenyző miatt is nagyon fontos, hogy a  versenyetikettnek megfelelően versenyezzenek a babakocsis szülők!

Kellemes családi sportolást kívánok!

Fruzsi

Fuss babakocsilval!

Oszd meg!