Hellocska Kuckó

Aki régóta ismer, az tudja, hogy közvetlen és barátkozós vagyok. Szava járásom volt sokáig, hogy „Hellocska, Fruzsi vagyok, és te ki vagy :)” Ezért Zsoltival terveztük is, hogy lesz egyszer egy nagyon barátkozós, „HELLOCSKA” nevű kávézó-szendvicsezőnk. Aztán jött Olivér és jött a Fuss babakocsival..Hiszek abban, hogy érdemes nagyot álmodni és kitűzni célokat. Az univerzum segít és bármi összejöhet ha kommunikáljuk, lerajzoljuk, sokat gondolunk rá és természetesen teszünk is érte! Én most segítek az univerzumnak, hogy rendeződni tudjon hozzám megint. :))

Erősödik a közösségünk ami igazán melegséggel tölti el a szívemet. Boldog vagyok, hogy pikk-pakk összejövünk mostanában egy mozira, versenyre, kimenőre. A 3 kerékkel a föld körül verseny is csodásan lázba hozott mindenkit, az is egy csúcsszuper dolog amit együtt csinálunk és az végre nem csak Pesten van! Ennek hatására megint álmodtam egy szép nagyot és színeset. 🙂 Kimondom nektek, mert így elkezdhetnek zsizsegni a teremtő energiák, és létrejöhet legkésőbb 2016-ra.

Fuss babakocsival KUCKÓ!!
Szeretnék egy helyet magunknak, ahogy általában Egyesületeknél alapból lenni szokott. Csak nekünk a babás sportos közösségünk miatt azért kicsit mégis más. .Nem konditerem és fém szekrényes öltözős mint a régi evezős egyesületemben, hanem friss, vidám, mamis, barátkozós, babás KUCKÓS! Ez lesz a MI helyünk! A Bázisunk!

El is képzeltem, hogy hogyan álljon össze körülbelül..

Lesz benne egy kis raktár, hogy ne a padláson és az 50 nm-es lakás minden pontján legyenek a babakocsik.

Lesz benne egy kis iroda, hogy Zsolti ne morogjon velem, hogy minden tele van szórólapokkal, matricákkal és a papírjaimmal.

home-office-336373 640

(Ez volt az unalmas, de a Nyári család számára nagyon hasznos rész)

Lesz benne egy kuckós babzsákos, kényelmes székes asztalos, leülős-beszélgetős, teázós-kávézós, saját fincsi sütit elrágcsálós hely. Itt lehet dumálgatni, együtt lenni, akár netezgetni és dolgozgatni azoknak a mamiknak akiknek bölcsiben a gyerkőc és számítógépes munkája van.

kulonterem-05.preview

Ehhez kapcsolódóan lesz egy kis gyerek sarok, ahol játszhatnak a gyerkőcök a régi, már padláson heverő játékainkkal, amikbe újra beleszerethetnek és felfedezhetik őket együtt.

jatszos resz

Lesz egy kis terem, ahol tornázhatunk vagy mondókázhatunk.. És egy projektort is vihetünk, hogy megnézzünk régi klasszikus csajos filmeket a babzsákokba süppedve, vagy éppen olyat amitől kicsit motiváltabbak és pörgősebbek lehetünk. (Mint az én kedvenceim pl: Békés harcos útja, Út a vadonba, A Jövő kezdete stb. )

terem

Közel lesz a Városliget vagy Margit-sziget, hogy ki tudjunk menni babakocsival futni és Rossmann Strollfit órán erősödni vagy csak sétálni és játszóterezni egy nagyot ha süt a nap és kék az ég!

883414 395832800570525 2657716025153132415 o

Hát ilyen lesz a KUCKÓ a mi kis Fuss babakocsis családunknak! 🙂

Mindenki hozzá és beleteheti amit szeretne és szívesen adna, hogy létrejöjjön!

Szeretettel: Fruzsi

Fuss babakocsival

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest